Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sarabjork.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sarabjork.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sarabjork.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sarabjork.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sarabjork.dk/public_html/wp-content/themes/simplearticle-v1-01/include/gdlr-admin-option.php on line 10

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sarabjork.dk/public_html/wp-content/themes/simplearticle-v1-01/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Sara Torvallbach CACAO CIRCLES - Sara Torvallbach

I AM WOMAN – SHAKTI – SISTER – CACAO CIRCLE

Store dele af året bor jeg på Bali, og det er en helt anden kultur og måde at leve på end i Danmark.

Det er med sjæl, hjerte, varme, fællesskab og spiritualitet

 

Vi kvinder er ikke ment til at køre solo-løb, føle os ensomme og ræse rundt i livets hamsterhjul for at få enderne til at mødes. Nej vi er ment til at samle os i cirkler, hvor vi åbner hjertet og minder hinanden om hvem vi i sandhed er. Vi er ment til at booste hinanden, opløfte hinanden og støtte hinanden, til den bedste udgave vi kan være.

Med Kakao som en hjerteåbende hjælper.

Sådan gør vi på bali, og når jeg er hjemme har du mulighed for at opleve det i Danmark.

I AM WOMAN – SHAKTI – SISTER – CACAO CIRCLE

☆ BALI MAGIEN BRINGES TIL DANMARK ☆

Sara Torvallbach Sara Torvallbach

Clothes: Warriors Divine / Photo: Gun Gun

 SHAKTI SISTER GATHERING ( Næste dato  – læs mere længere nede på siden )
– I AM WOMAN Cacao cirkel i København –

Jeg har bragt Bali spirit med til København. Det her ville vi gøre på Bali. Mødes som søstre i en divine powerfuld cirkel, hvor vi ville booste, bære og holde space for hinanden til at takke de hårde lektier af og indbyde smukke nye oplevelser af slagsen.

DU ER HERMED INVITERET

Jeg kalder til samling. I Søsterskabets tegn, hvor vi mødes, som vi gør det på Bali, på magisk visSara Torvallbach

Vi drikker hjerteåbende kakao, fragtet direkte fra Bali og som i sin rene natur indeholder den kærlighedseleksir, der vil åbne hjertets jerndør og lade dig mærke, hvad der er deri.

Vi slipper og frigører os fra ALT, der ikke længere tjener os. Alle de hårde lektier, afhængighederne og de dårlige selvfølelser. Vi slipper dem, siger tak og lader kun det højeste gode fortsætte på fremtidens færd. VI SKABER PLADS.

Vi kalder det nye til os som vi ønsker at lukke ind. Vi kalder den indre dronning og sjælens lederskab på banen. Det sjælen mærker, der banker, og går mod de døre, vi kan mærke i intuition og energi, der allerede er sat klar til at gå på klem.

Vi lytter til shamanisk journeymusik og lader den spirituelle verden møde den moderne verden. Lader de fysiske, følelsesmæssige, sjælelige, jordiske og åndelige elementer mødes til vores fordel og skabe den POWER, du har brug for – for at kunne betræde din fremtidige sti.

Vi kalder klarhed ind, kærlighed ind, næring ind, støtte ind, guidance ind, fællesskab ind, rigdom ind, vitalitet ind og sundhed ind. PÅ ALLE KONTI!

Og vi gør det sammen.

Sara Torvallbach Sara Torvallbach

De seneste år har været kollektivt hårde år for de fleste. 2017 har meget fysisk med flytninger, karriereskifte, sygdom og omvæltninger, sæt i forhold til 2016 der for mange var mere følelsesmæssig process.
År der har handlet om at acceptere, hvad vi ikke kan ændre samt afslutte og frigøre os fra de ting, der ikke længere tjener os på vores vej. Jo tættere vi er nået slutningen af 2017, jo mere er der skruet op for intensiteten for at mindst muligt “gammelt skidt” ryger med ind i det nye paradigme, som 2018 bringer.

Et paradigmeskifte med en ny bevidsthed, en ny måde at være i verden på – og ikke mindst behandle verden på. En bevidsthed der siges at lande gennem os kvinder.
Bali MagicDet her kan mærkes. Derfor står vi i en følelsesstorm. Alle følelser kan rejse sig på 5 minutter og så slippe igen. På et højere niveau end normalt.

Det nye paradigme sætter kvinder i lederskab, fra kærlighedens styrke og vishedens intuition. Verden vil føres sådan. Ikke herskes, men berøres sådan.

Så hvis du føler din indre dronning træde i karakter og kan mærke kaldet til at rejse dig med det, du mener, de værdier du ønsker, og de tiltag du har på hjertet…? Så giver det god mening.
DET ER NU, TIDEN ER, OG DU ER KALDET.

Vi kvinder er ikke ment til at stå alene i denne tid. Vi er ment til at samle os i flok, hive gammel visdom på banen og støtte hinanden på denne rejse. Helt som vi gør det i varmere kulturer baseret på tid, omsorg og fælleskab, hvilket ligger i kontrast til den danske solokørende kalenderstyring, hvor tid er en mangelvare, og connection samt indføling med sig selv og andre derfor kan være det samme.

Danmark er et af de hårdere steder at leve, rent energetisk, feminint og spirituelt set. Jeg mærker det derfor særligt vigtigt at bringe denne Bali-Magi til landet i de få uger, jeg i denne omgang er hjemme i Danmark.

Spørgmål, kommentarer eller ønsker sendes til hej@sarabjork.dk.

Jeg glæder mig helt enormt til at se dig. Jeg har fuld tillid til, at præcis de kvinder, der er klar til denne saft og kraft vil overvinde enhver forhindring og møde op. Alt i mens jeg vil minde dig om, at nogle gange er dit job bare at møde op, når kaldet er mærket.
BARE MØD OP.

HVORDAN VIRKER KAKAO?

Vi drikker den rå kakao jeg har medbragt fra Bali, som indeholder både Bali Spirit og Cacao Spirit. Tilføjet et pift af Bali urter, kanel, lidt chili, kokosolie og vanilje. Der er intet “farligt” i drikken. Du kan let køre hjem efterfølgende og drikken er fuldt ud lovlig.
Men fordi kakaoindholdet er så stærkt og fyldt med antioxidanter, giver det en større blodtilførsel til både hjerte og hjerne, hvilket gør at du helt biologisk mærker en hjertevarme. Hjertet aktiveres.

Derved giver det lille buzz, som gør det lettere for dig at være inde i dig selv end uden for dig selv. Lidt som vi kan opleve det om morgenen når vi lige er vågnet. Vi er stadig lidt i cosmos på en måde.

Når hjertet er aktiveret kan du mærke dig selv. Du genskaber her forbindelsen til dig selv og kan mærke alt hvad der i hjertet bor. Både smerterne og kærligheden. Og det er her det magiske sker, for netop hjertets brønd af visdom og mod er den vi har lukket ned for i vores travle samfund herhjemme i Danmark. Vi er ganske enkelt for fortravlede til at bibeholde vores connection til os selv og derfor mister vi den. Når den er mistet bevæger vi os i blinde, men ensomhed, smerte og modvind som hyppig resultat.

RAW BALI CACAOMANDALA ITS ALL ABOUT ENERGYSara Torvallbach

HVORFOR DRIKKER VI KAKAO?

Vi drikker derfor kakao for at åbne hjertet, genskabe forbindelsen til os selv og hjertets visdom så vi kan navigerer i tråd dermed i de skridt vi tager i livet. Vi bliver tro mod os selv og får mavekild, kærlighed og et rigtig fint flow med os, når vi kan mærke det hjerte, høre hvad det siger og gå i retninger der er sand for den og derved sand for dig.

 

Kærligst
Sara Torvallbach

Ps: Du er meget velkommen til at invitere dine veninder.

Hvem er jeg? Mit navn er Sara Torvallbach. Jeg bor til dagligt på bali. Har virksomhederne No Stress Akademiet, My Body is My Boss og bloggen sarabjork.dk – Jeg står for No Stress, moderne spiritualitet, communities og at vi husker HVEM VI ER og at leve fra et sted med respekt for netop det.

CHRISTMAS & NEW YEAR CALENDAR

DECEMBER 

Christmas Cacao Ceremony

 • 3. ADVENT – Søndag d. 17/12 11.30 – 14.30  — UDSOLGT —
  CHRISTIMAS CACAO CEREMONY (Sisters only)
  Theme: New Paradigm Woman
  – We are drinking heart opening cacao as always.
  Save the date – New Paradigm Woman 

  Read more and get your spot: https://www.facebook.com/events/1961979557458661/

Merry Christmas Cacao Ceremony

 • LILLE JULEAFTEN  – Saturday d. 23/12 11.00-14.30 — UDSOLGT —
  CHRISTMAS CACAO CEREMONY (Open for everyone)

  Theme: Let Cacao Be Your Church – We are drinking heart opening cacao as always.
  Read more & get your spot: https://www.facebook.com/events/754488674761639/

New Year Cacao Ceremony

 • NYTÅRSAFTEN MORGEN  – Sunday d. 31/12 10.00-13.00 — UDSOLGT —
  NEW YEAR CACAO CEREMONY (Sisters only)

  Theme: Special Crystal New Year Ceremony, We are drinking heart opening cacao and closing of 2017 with deep gratitude, and calling in the intentions of 2018. (NB: Special Ceremony price: 350 kr)
  Read more & get your spot: https://www.facebook.com/events/1499410880177448/

 

FOR NEW CACAO DATES & INVITATIONS – 
JOIN US ON THE MAILING LIST HERE:
http://sarabjork.us5.list-manage.com/subscribe?u=dbb4f5e9941dbe301216ebf1a&id=f618226507

THANK YOU FOR INVITING YOUR GIRLFRIENDS AND ARE HELPING CREATE THIS MAGICAL COMMUNITY OF SISTERS

Lots of love
Sara Torvallbach

PRAKTISK KAKAO-DRYS

Disse cacao ceremonier er en række sommer/efterårs-serie-ceremonier mens jeg er i Danmark. Mit ønske er at bygge Bali Magic Community herhjemme også, så vi har noget stærkt, smukt og hjerteåbnende at møde ligesindede med, mens vi udvikler os selv.

Ingen ceremonier er ens, men du kan forvente smukke og stærke cacao ceremonier, da vi altid både holder den feminine Bali Spirit energi og kobler den lidt mere maskuline cacao fra peru til.

HVAD: Cacao ceremony for kvinder i København. En spirituel genvej til at mærke, hvad du vil, og hvad du skal slippe for at komme dertil. En måde at juice up og power up ! En ud-af-hovedet-og-ned-i-kroppen-måde at connecte med dig selv, din indre dronning og finde frem til hvad dine næste skridt i livet er, og hvordan du tager dem. En cirkel med et touch af feminin sharmanisme, på bedste Bali maner.

DATOSe datoerne ovenfor under “kalender” – Ceremonierne varer 2,5-3 timer med mulighed for at connecte lidt med ligesindede veninder og mig efterfølgende. (Kan vare lidt længere hvis energien tillader det)

HVOR: Silent Mind Circle: Adressen er: Ved Slusen 30, København. Se direkte google map link her.  – Gratis Parkering. Let med Bil, Bus og cykel – Læs fuld beskrivelse her.

PRIS: 250 kr.

TILMELDING: -Du sikrer din plads ved at sende din betaling på 250 kr. via mobilepay til tlf. 28901092, med navn, datoen du tilmelder dig og email. Har du ikke mobilepay eller ønsker du at betale kontant på dagen i stedet, send da blot en mail til hej@sarabjork.dk. Din tilmelding er bindende da vi ligger stor forberedelse i dagen. Du er dog altid velkommen til at sende en anden fantastisk kvinde i dit sted, skulle du blive forhindret.

I Sommerdagene tænder vi bål i gårdhaven og drikker Kakao udenfor, hvis vejret og stemningen byder til det.

Silent Mind Circle - Cacao Silent Mind Circle - Cacao Silent Mind Circle - Cacao

FORBEREDELSE:  – *Vigtigt: Medbring gerne en god pude at sidde på, da dette lokale ikke har nok. Samt en notesbog og en kuglepen, hvis du ønsker at skrive dine tanker og følelser ned igennem ceremonien.

– Du anbefales at lytte nøje til din krops budskaber op til vores møde. Hvis din beslutning om at komme er taget, så er energien allerede begyndt at arbejde i dig. Cleanse, udrens, spis rent, drik massere af vand, hvis du mærker instrukserne om det.
Dit job er følge dem, des mere powerfuld bliver din journey med Kakao’en på dagen, samt eftervirkningerne i dit hjerte og liv.

– Du anbefales ikke at have spist 3-4 timer inden vi mødes, og kun spist let forinde, så du drikker på tom mave og lader kakaoen gøre hendes magi. Ud i alle cellerne, uden nogen indvirkning fra fx. mad i dit system. Sådan får du stærkeste effekt.

– Er du gravid eller tager antidepressiv medicin kan du stadig trygt drikke kakao og være med. Fortæl mig det blot inden vi starter, og jeg skal guide dig blidt i de ting du skal du vide.

BONUS: På dagen vil jeg medbringe portionsposer med færdigblandet kakao, således at du kan købe med hjem til eget brug.

ØNSKER DU AT VÆRE DEN FØRSTE TIL AT VIDE NÅR JEG ER HJEMME OG NYE SISTER CIRCLES ER ÅBENT FOR TILMELDING?
–> SÅ KAN DU TILMELDE DIG MAILINGLISTEN HER <– 

Modtag en mail, når ny Sister Circle tilmelding åbner

* indicates required
INDBLIK I NOGLE AF KVINDERNES OPLEVELSER

 

Tak fordi du laver disse cirkler og er med til at åbne vores hjerter!! <3 Du er den vildeste gudinde – SÅ inspirerende at være i nærheden af. I Bow to you. Jeg har de sidste 2 lørdage været med i en cirkel for kvinder, hvor vi har drukket hjerteåbende kakao (bragt hjem fra Bali) – en skøn samling med temaet “I AM WOMAN” – Det er svært at forklare udover det er en indre rejse i støttende selskab med andre kvinder og musik. – Carolinne

 

Tak til fantastiske Sara Torvallbach for at holde den mest vidunderlige cacao ceremoni på Nørrebro. Aftenen gav mig håb og troen tilbage på livet <3 Du er en sand engel på jord. <3 – Alma

 

Smukke S

Jeg er helt uden ord for det der skete i dag – det var så fantastisk….

Du sang så smukt og den rejse var ren magi…

Jeg bøjer mig i støvet for dig smukke sjæl

Tak fordi du er i mit liv 🌟 – Christina

 

Kære Sara. Tak for dig. Tak for en skøn aften med søstre. Det er en vanskelig rejse tilbage til forening med det feminine for mig, og jeg mærker hvor sundt det er for mig at være omgivet af kvinder. Så tak fordi du samler os. <3 – Rebekka

 

Hej Sara! Så dejligt at være i en healende og nærende søster cirkel på årets sidste dag! skønt bare at skulle sidde med og tage på mine egne rejser  – Lea

 

Rigtig dejligt nytår til dig smukke, sådan et par dejlige timer i dag love love it🌟 Det var virkelig fantastisk oplevelse for mig jeg takker dig af hele mit hjerte❤ – Marlou

 

Skønne Sara – KÆMPE TAK for i går – så vidunderligt ovenpå en mærkelig dag Dyb respekt for dit KÆMPE energi-arbejde – og hvordan du løftede os alle STORT TAK ❤ – Rosa

 

Tusind tak for en magisk dag i lørdags 🌟🌟🌟🙏
Jeg vil elske at deltage igen, kan dog ikke lørdag, skriv endelig hvis du kender en dato længere fremme – Charlotte

 

 tak for sidst, det var fantastisk og jeg vil gerne deltage igen lørdag. Og tak for playliste det var lige hvad jeg manglede. – Dorthe

 

It was another uplifting circle from you Sara. thank you Im so released in deep greatfullness. Thanks for your light & sharing to us in Denmark. – Henriette

 

Tusind tak for en magisk aften Jeg er så taknemlig for dig  🙏 – Hanne

 

Det var magisk. Jeg vil så gerne høre de smukke sange igen. Og, du sang aller smukkest, dejlige fine dig.  – Lenra

 

Loved it ❤ – Sofiia

 

Det var så utrolig magisk og powerfuldt, og shit hvor jeg græd i går, men der er sket et skifte inde i mig, så selv min veninde kunne se og mærke det i dag, så tak for det smukke søstersjæl, tak for at skabe et smukt healende rum hvor jeg kunne give slip 🙏🙏🙏🙏
Møs og kærlighed din vej 😊💞 – Ninna

 

Tusind tak for en fantastisk eftermiddag/aften ❤️ Det var meget specielt og et fantastisk rum du fik skabt 🙏🏼 Meget trygt og en vild energi med meget smukke kvinder ❤️❤️❤️
Tak for det 🙏🏼 – Liv

 

Tusind tak for nogle fantastiske timer igår   Åhh hvor skønt – jeg glæder mig til flere ceremonier. For hver gang jeg deltager oplever jeg, at det går dybere og dybere. Jeg er hooked   TAK Sara Torvallbach!!! – Almaliva

 

Sisterhood sunday ❤ I feel complete and I AM READY 🌟 Thank you sara torvallbach for creating a wonderful space for healing and connection 🙏🏻 – Lucia